Szűrés

A(z) digitális tévézés kulcsszót tartalmazó cikkek

Tovább bővíti a HD lehetőségeket a PR-Telecom

2019. február 28. -

A PR-Telecom 2019. március 1-jén teljes televíziós előfizetői bázisa számára megnyitja a Viasat History HD-t. Így többek között nagyfelbontásban nézheti meg, aki szeretné, hogyan dolgozza fel egy ismert ausztrál filmes-történész Attila, a hun uralkodását és birodalmának szétesését.

Tovább

Drámaian izgalmas február a Telekom TV-előfizetőknek

2019. február 4. -

Kosztümös drámák, szövevényes családi történetek és izgalmas fordulatok különféle történelmi korokban játszódó sztorikban – ezt kínálja a Telekom TV februári bónuszcsatornája*. Az Epic Drama kódolatlanul fogható a hetes programhelyen, a szokásos bónuszcsatorna helyén.

Tovább

Egész hónapos kódolatlan időszak és új TV premierek jönnek a UPC Directnél

2018. október 31. -

Egy hónap, három csatorna, nagysikerű filmek és országos TV premierek. A UPC Direct november elsejétől egészen decemberig kódolatlan időszakkal jelentkezik minden ügyfele számára. Ezúttal az AXN, a Sony Max és a Sony Movie Channel csatornái lesznek elérhetőek díjmentesen, hogy a UPC Direct ügyfelei könnyed tévés szórakozással tölthessék az ősz utolsó hónapját.

Tovább

JimJam gyermekcsatorna a Telekom kínálatában

2018. augusztus 7. -

A szeptemberre való hangolódás jegyében augusztusban a Telekom lakossági tévé előfizetői*  számára elérhető lesz a hó elején megújult arculattal és felfrissült tartalommal jelentkező JimJam gyermekcsatorna.

Tovább